Arbeta hos oss

Arbeta hos oss


Clinical Reports har periodvis högre efterfrågan än vad vi i dagsläget kan hantera med ett kvalitetssäkrat resultat. Det handlar främst om större uppdragsförfrågningar som inkommer vilket vi avböjer på grund av personalbrist.

 

Därav söker vi nya medarbetare som motsvarar följande profil.


Meriter

Vi söker en läkare med erfarenhet i kliniskt arbete. Även andra grundutbildningar kan tänkas vara aktuella, dock är inte efterfrågan från uppdragsgivarna lika stor, vilket kan innebära färre arbetstillfällen.


Placeringsort och arbetstid

För vår del är din bostadsort mindre relevant, dock ska du ha möjlighet att resa till de orter som uppdragsgivaren önskar. I dagsläget får vi mest förfrågningar inom Norden och i synnerhet runt Stockholmsområdet, men med en mer geografiskt varierande personalstyrka kan vi även erbjuda en mer omfattande täckning.


Ersättning

Vi ser helst att din ersättning i sin helhet baseras på det eller de uppdrag du utför. Det finns således möjlighet för en konsult hos oss att även föra in uppdrag som ligger inom ramen för Clinical Reports verksamhetsområde.


Parallella anställningar

I den omfattning som en konsult hos har parallella anställningar eller i övrigt andra uppdrag ser vi som naturligt, förutsatt att en intressekonflikt inte skulle föreligga med det uppdrag du utför hos oss.


Ansökan

Kontakta oss så återkommer vi.

Clinical Reports Sweden ABClinical Reports är ett svenskt konsultföretag baserat i Stockholm med gedigen erfarenhet och kompetens inom medicinsk klinik, forskning och läkemedelsprövning.

KONTAKTA OSS


Stockholm, Sverige

info@clinicalreports.se

070-78 12 456

© Copyright. All Rights Reserved.